Sorteren op:
Groepsreis Indonesi√ę: Bali & Lombok ; Parels van de archipel
Groepsreis - 16 dagen
De Gordel van Smaragd is voor velen het mooiste eilandenrijk ter wereld. We bezoeken op deze Indonesi√ę groepsreis het ‚??Eiland van Goden en Demonen‚??, Bali en zijn pittoreske buureiland Lombok. Je geniet van de gastvrije bevolking, het heerlijke eten, de fraaie stranden, torenhoge rijstterrassen, werkende vulkanen, traditionele muziek en dans en tal van culturele bezienswaardigheden. Het reistempo is laag, zodat je optimaal de gelegenheid hebt deze ‚??parels‚?? van de Indonesische archipel goed te leren kennen.
v.a.€ 1399,-p.p.
Aanbieder: Shoestring
Rondreis INDONESI√č: BALI EN JAVA - 16 dagen; Koraalriffen en vulkanen
Groepsreis - 16 dagen
Voor veel reizigers is de ‚??Gordel van Smaragd‚?? de mooiste archipel ter wereld. Op deze rondreis Indonesi√ę bezoek je behalve Bali ook het minder toeristische oosten van Java. Je kunt volop snorkelen en beklimt de werkende Ijen vulkaan. Je bezoekt culturele bezienswaardigheden, je ziet schildpadden hun eieren op het strand leggen en je kunt wandelen en fietsen tussen de imposante rijstterrassen. Het reistempo is laag, zodat je optimaal deze Indonesische ‚??parels‚?? leert kennen.
v.a.€ 1595,-p.p.
Aanbieder: Koning Aap
Groepsreis Indonesi√ę: Sumatra, Java & Bali ; Land van Tempo Doeloe
Groepsreis - 22 dagen
Een schitterende groepsreis door de afwisselende archipel Indonesi√ę. Gedurende drie weken maak je kennis met de enorme diversiteit aan landschappen en kleurrijke culturen. Je smult van de meest verrukkelijke gerechten, bezoekt traditionele dansvoorstellingen en gaat op zoek naar orang-oetans. Je geniet van prachtige kusten, oerwouden, werkende vulkanen en rijstterrassen en met wat geluk zie je de grootste bloem van de wereld, de rafflessia, in bloei. Deze meest complete rondreis door Indonesi√ę zal je je leven lang bij blijven!
v.a.€ 1799,-p.p.
Aanbieder: Shoestring
Familiereis INDONESI√č: BALI - 16 dagen; Eiland van goden en demonen
Familiereis - 16 dagen
Dit is een Indonesi√ę familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Mysterieus Bali staat bekend als het ‚??Eiland van Goden en Demonen‚??. Er valt volop cultuur te proeven in hindoe√Įstische tempels, tijdens een dansvoorstelling of in een batikatelier. Het landschap bestaat uit prachtige stranden, groene rijstterrassen en jungle, ruige vulkanen en bergmeren. Voor actievelingen valt er van alles te beleven: fietsen, wandelen, snorkelen, duiken en surfen. En zwemmen‚?¶ alle hotels beschikken over een zwembad!
v.a.€ 1495,-p.p.
Aanbieder: Koning Aap
Rondreis INDONESI√č: SUMATRA, JAVA EN BALI - 22 dagen; Groene rijstterrassen en vulkanen
Groepsreis - 22 dagen
Indonesi√ę, de ‚??Gordel van Smaragd‚??, is voor velen het mooiste eilandenrijk ter wereld. Je bezoekt de bekendste eilanden en overnacht in kleinschalige, sfeervolle accommodaties. Sumatra met zijn oneindige oerwouden en traditionele dorpen, Java met zijn spectaculaire vulkanen en prachtige tempelcomplexen en Bali met zijn geheel eigen cultuur en adembenemende rijstterrassen. Deze Indonesi√ę rondreis biedt een bijzondere combinatie van drie totaal verschillende eilanden!
v.a.€ 2095,-p.p.
Aanbieder: Koning Aap
Rondreis INDONESI√č: SUMATRA, JAVA EN BALI - 29 dagen; Sawa, strand en sate kambing
Groepsreis - 29 dagen
De eilanden Sumatra, Java en Bali staan op het programma van deze Indonesi√ę rondreis. In een ontspannen reistempo zie je jungle, bergmeren, rijstvelden, theeplantages en vulkanen. Bekijk Batakhuizen, beklim de Borobudur, slaap op een vulkaan, struin over sawa's, bezoek een dansvoorstelling, snorkel tussen duizenden vissen, luier op het strand en ontmoet de vriendelijke bevolking; je ervaart al snel hoe enthousiast de Indonesi√ęrs reageren op je komst.
v.a.€ 2245,-p.p.
Aanbieder: Koning Aap
Familiereis INDONESI√č: BALI EN LOMBOK - 16 dagen; Parels van de Gordel van Smaragd
Familiereis - 16 dagen
Dit is een¬†Indonesi√ę familiereis¬†voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Je bezoekt het ‚??Eiland van Goden en Demonen‚??, Bali en zijn pittoreske buureiland Lombok. Geniet van de¬†stranden en de onderwaterwereld, de torenhoge rijstterrassen en tal van culturele bezienswaardigheden. Voor actievelingen valt er op deze Indonesi√ę gezinsvakantie van alles te beleven: koken, fietsen, wandelen, snorkelen. En zwemmen‚?¶ alle hotels beschikken over een zwembad! Het reistempo is laag, zodat je optimaal de gelegenheid hebt de ‚??parels‚?? van Indonesi√ę goed te leren kennen. De Gordel van Smaragd is voor veel reizigers, groot en klein, het mooiste eilandenrijk ter wereld.
v.a.€ 1695,-p.p.
Aanbieder: Koning Aap