Sorteren op:
Groepsreis Indonesië: Bali & Lombok ; Parels van de archipel
Groepsreis - 16 dagen
De Gordel van Smaragd is voor velen het mooiste eilandenrijk ter wereld. We bezoeken op deze Indonesië groepsreis het ??Eiland van Goden en Demonen??, Bali en zijn pittoreske buureiland Lombok. Je geniet van de gastvrije bevolking, het heerlijke eten, de fraaie stranden, torenhoge rijstterrassen, werkende vulkanen, traditionele muziek en dans en tal van culturele bezienswaardigheden. Het reistempo is laag, zodat je optimaal de gelegenheid hebt deze ??parels?? van de Indonesische archipel goed te leren kennen.
v.a.€ 1399,-p.p.
Aanbieder: Shoestring
Rondreis INDONESIË: BALI EN JAVA - 16 dagen; Koraalriffen en vulkanen
Groepsreis - 16 dagen
Voor veel reizigers is de ??Gordel van Smaragd?? de mooiste archipel ter wereld. Op deze rondreis Indonesië bezoek je behalve Bali ook het minder toeristische oosten van Java. Je kunt volop snorkelen en beklimt de werkende Ijen vulkaan. Je bezoekt culturele bezienswaardigheden, je ziet schildpadden hun eieren op het strand leggen en je kunt wandelen en fietsen tussen de imposante rijstterrassen. Het reistempo is laag, zodat je optimaal deze Indonesische ??parels?? leert kennen.
v.a.€ 1595,-p.p.
Aanbieder: Koning Aap
Groepsreis Indonesië: Sumatra, Java & Bali ; Land van Tempo Doeloe
Groepsreis - 22 dagen
Een schitterende groepsreis door de afwisselende archipel Indonesië. Gedurende drie weken maak je kennis met de enorme diversiteit aan landschappen en kleurrijke culturen. Je smult van de meest verrukkelijke gerechten, bezoekt traditionele dansvoorstellingen en gaat op zoek naar orang-oetans. Je geniet van prachtige kusten, oerwouden, werkende vulkanen en rijstterrassen en met wat geluk zie je de grootste bloem van de wereld, de rafflessia, in bloei. Deze meest complete rondreis door Indonesië zal je je leven lang bij blijven!
v.a.€ 1799,-p.p.
Aanbieder: Shoestring
Familiereis INDONESIË: BALI - 16 dagen; Eiland van goden en demonen
Familiereis - 16 dagen
Dit is een Indonesië familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Mysterieus Bali staat bekend als het ??Eiland van Goden en Demonen??. Er valt volop cultuur te proeven in hindoeïstische tempels, tijdens een dansvoorstelling of in een batikatelier. Het landschap bestaat uit prachtige stranden, groene rijstterrassen en jungle, ruige vulkanen en bergmeren. Voor actievelingen valt er van alles te beleven: fietsen, wandelen, snorkelen, duiken en surfen. En zwemmen? alle hotels beschikken over een zwembad!
v.a.€ 1695,-p.p.
Aanbieder: Koning Aap
Rondreis INDONESIË: SUMATRA, JAVA EN BALI - 22 dagen; Groene rijstterrassen en vulkanen
Groepsreis - 22 dagen
Indonesië, de ??Gordel van Smaragd??, is voor velen het mooiste eilandenrijk ter wereld. Je bezoekt de bekendste eilanden en overnacht in kleinschalige, sfeervolle accommodaties. Sumatra met zijn oneindige oerwouden en traditionele dorpen, Java met zijn spectaculaire vulkanen en prachtige tempelcomplexen en Bali met zijn geheel eigen cultuur en adembenemende rijstterrassen. Deze Indonesië rondreis biedt een bijzondere combinatie van drie totaal verschillende eilanden!
v.a.€ 1895,-p.p.
Aanbieder: Koning Aap
Rondreis INDONESIË: SUMATRA, JAVA EN BALI - 29 dagen; Sawa, strand en sate kambing
Groepsreis - 29 dagen
De eilanden Sumatra, Java en Bali staan op het programma van deze Indonesië rondreis. In een ontspannen reistempo zie je jungle, bergmeren, rijstvelden, theeplantages en vulkanen. Bekijk Batakhuizen, beklim de Borobudur, slaap op een vulkaan, struin over sawa's, bezoek een dansvoorstelling, snorkel tussen duizenden vissen, luier op het strand en ontmoet de vriendelijke bevolking; je ervaart al snel hoe enthousiast de Indonesiërs reageren op je komst.
v.a.€ 2045,-p.p.
Aanbieder: Koning Aap
ReisKnaller: Indonesië, Java & Bali 16 dagen; Sawa's en gado
Groepsreis - 16 dagen
Groene sawa's, mystieke tempels en kleine dorpjes worden op deze rondreis door Indonesië afgewisseld door imposante vulkanen en een met palmen omzoomde kust. Je geniet van de gastvrije bevolking met zijn traditionele dans en muziek, de rijke cultuur en natuurlijk niet te vergeten heerlijk eten en uitgaan! Je slaapt in sfeervolle hotels (tweepersoonskamer op basis van logies met ontbijt; tegen meerkosten kun je een eenpersoonskamer boeken). De meeste hotels beschikken over een zwembad. ??Selamat Datang?? of Welkom in Indonesië! Omdat onze ReisKnallers slechts korte tijd worden aangeboden, is er geen uitgebreid dag tot dag schema beschikbaar. Check voordat je boekt even de voorwaarden van onze speciale ReisKnallers.
v.a.€ 1699,-p.p.
Aanbieder: Shoestring