Vluchten en vliegvelden voor je reis naar Thailand

Vanuit Nederland zijn er verschillende mogelijkheden om naar Bangkok (Suvarnabhumi) te vliegen. Vanuit Amsterdam (Schiphol) kun je rechtstreeks op Bangkok (Suvarnabhumi) vliegen met KLM, EVA Air of China Airlines en vanuit Dusseldorf (Dusseldorf International) met Air Berlin of TUI Fly.

Vanuit Brussel (Zaventem) zijn enkel vluchten op Bangkok (Suvarnabhumi) te boeken met tussenstops. Deze stops zijn maatschappij afhankelijk, Lufthansa vliegt bijvoorbeeld vanuit Brussel (Zaventem) op Bangkok (Suvarnabhumi) met een stop in Frankfurt (Frankfurt am Main).

Vluchten op Phuket (Phuket International) zijn enkel beschikbaar met tussenstops. Vanuit Amsterdam (Schiphol) naar (Phuket International) is bijvoorbeeld mogelijk met Malaysia Airlines, met een korte tussenstop in Maleisië (Kuala Lumpur International Airport) of met Singapore Airlines met een korte tussenstop in Singapore (Changi).

De heenreis van een rechtstreekse vlucht Amsterdam – Bangkok duurt ca. 10,5 uur, de retourvlucht duurt ca. 12 uur. Een vlucht Amsterdam – Phuket duurt, afhankelijk van de duur en plaats van de stop(s), ca. 14 uur.

Het prijsverschil tussen maatschappijen kan behoorlijk variëren. Het is daarom ook verstandig om de prijzen van verschillende maatschappijen te vergelijken. Zoals altijd geldt hoe eerder je boekt hoe goedkoper de vlucht. In de regel zijn vluchten naar Thailand in het Nederlandse hoogseizoen het voordeligst. Vergeet alleen niet dat dit midden in het Thaise regenseizoen valt.

Amsterdam - Koh-Samui

Vlieg goedkoop vanuit Amsterdam naar Koh-Samui met: CheapTickets.nl
Nu vanaf €756,- Aanbieder: CheapTickets.nl

Amsterdam - Khon-Kaen

Vlieg goedkoop vanuit Amsterdam naar Khon-Kaen met: CheapTickets.nl
Nu vanaf €1359,- Aanbieder: CheapTickets.nl

Amsterdam - Bangkok

Vlieg goedkoop vanuit Amsterdam naar Bangkok met: CheapTickets.nl
Nu vanaf €589,- Aanbieder: CheapTickets.nl

Amsterdam - Phuket

Vlieg goedkoop vanuit Amsterdam naar Phuket met: CheapTickets.nl
Nu vanaf €599,- Aanbieder: CheapTickets.nl

Amsterdam - Chiang-Rai

Vlieg goedkoop vanuit Amsterdam naar Chiang-Rai met: CheapTickets.nl
Nu vanaf €806,- Aanbieder: CheapTickets.nl

Amsterdam - Chiang-Mai

Vlieg goedkoop vanuit Amsterdam naar Chiang-Mai met: CheapTickets.nl
Nu vanaf €723,- Aanbieder: CheapTickets.nl